dilluns, 13 de maig del 2013

Mòbils de grafè

Els dispositius electrònics seran mes lleugers en el futur.
Els telèfons mòbils i altres dispositius seran flexibles i es plegarán i desplegaran segons les nostres necessitats gràcies al nou material: el grafè. És un dels materials més fins, flexibles, forts i amb major conductivitat que existeixen. Encara que la seva estructura es va descriure fa més de vuitanta anys, va ser aïllat per primera vegada el 2004. Molts experts afirmen que el grafè serà la base de la tecnologia en el futur, ja que les seves aplicacions potencials són enormes.
Aquí sota deixem un video on es veuen les possibles aplicacions que tindrà el grafè.





Per veure la notícia sencera feu click aquí.

Personalment creiem que aquest avenç tecnològic serà un gran esdeveniment històric que canviarà el nostre estil de comunicar-nos.  També creiem que aquest fet provocaria un canvi inmediat de les nostres vides cotidianes, la distribució del temps,...
No tenim  constància del temps que trigarà ha sortir al mercat aquests aparells però el dia que passi, moltes coses canviaran.

6 comentaris:

  1. Ens sembla una notícia molt interessant, ja que és un avenç tecnològic molt important i és algo revolucionari per les noves tecnologies.

    ResponElimina
  2. Hem sembla un tema bastant interessant. M'agadaria saber quan es podrá aplicar aquesta tenconologia en la vida quotidiana i el seu cost. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  3. Me parece muy interesante que gracias a nuevos descubrimientos como el del grafeno se puedan inventar maravillas de la tecnología futurist como esta. Realmente me apasiona este tema y seguiré en contacto con vuestro blog (lo tengo en favs) para saber más y más! Buen trabajo!

    ResponElimina
  4. Creiem que la notícia és molt interessant, ens dòna molta il·lusió que aquesta tecnologia es pugui fer factible com més aviat millor.

    ResponElimina
  5. Em sembla un descobriment brutal això del graphene. A veure quan arriba. Boníssim el vídeo

    ResponElimina
  6. Aquest material ja fa anys que promet, però realment tenim ja alguna eivdència que aquesta indústria comenci a desenvolupar-se?
    Estic totalment d'acord amb la teva opinió, serà una gran revolució, però caldrà veure quan aquesta es produeix, jo tinc bastant dubtes al respecte.

    ResponElimina